Specialist in Shutters.


Wij leveren op maat gemaakte Shutters en houten jaloezieën, voor elk vertrek in de woning.

Shutters en Houten jalouzieën geven je de mogelijkheid te spelen met de lichtinval. Door bijvoorbeeld de zon deels binnen te laten, zodat je met de lichtinval mooie licht- en schaduweffecten creëert in je huis-, slaap-, badkamer of keuken. Daarnaast kun je de hoeveelheid uitzicht bepalen en de inkijk beperken.

SHUTTERS   Shutters zijn verkrijgbaar in de Classic of Classic+ uitvoering in een breed pallet aan kleuren in vier verschillende lamelbreedtes: 63 mm, 76 mm, 89 mm, 114 mm. Onze Shutters zijn bedienbaar met een tilt (stokje) voor een klassiekere uitstraling of clearview voor een modernere look.

De Shutters worden in montageframes geplaatst om zo een optimale lichtafsluiting te realiseren. Ook is het mogelijk om de Shutters in vouw- of schuifrail-systemen op te hangen, vooral bij grotere afmetingen.


Houten jaloezieën.

Een mooi alternatief voor Shutters zijn onze houten jaloezieën.

Houten jalouzieën zijn verkrijgbaar in de Basic, Modern, Classic, Nature en Vintage uitvoering. Elke uitvoering heeft zijn eigen specifieke en karakteristieke uitstraling. Beschikbaar in de volgende lamelbreedtes:25 mm, 50 mm, 65 mm en 70 mm met ladderkoord of ladderband.


Wij meten en monteren deze mooie producten in heel Zuid-Holland!    

             KLIK OP Portfolio  OM ONZE GEPLAATSTE SHUTTERS TE BEKIJKEN!

Shutters, Wehlton, Decolicious, Sliedrecht, Barendrecht, Papendrecht,Shutters-Wehlton-Zonnelux-Woonkamer-Decolicious-Sliedrecht-Barendrecht-Papendrecht-Zwijndrecht-Alblasserdam-Shutter--Dordrecht-Alblasserdam-Zwijndrecht-Ridderkerk-Barendrecht-Hendrik-Ido-Ambacht-Heerjansdam- Oud-Alblas- Wijngaarden-Rhoon-Arkel-Hardinxveld-Giesendam-Werkendam
Shutters-Sliedrecht-Papendrecht-Alblasserdam-Dordrecht-Barendrecht-Wehlton-Actie
Wehlton-Houten-Jaloezieën-Sliedrecht-Papendrecht-Dordrecht
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram